Environment

Juni wordt mijn papierloze maand

8%

Als 100 mensen zich inschrijven, maken we van juni onze papierloze maand!


  • Done

    To go

  • 100

    Target

  • 8

    Participants

Project Starter

Leonie Blom

Short description:

PMB kapt 170 bomen per jaar met printen! Laten we dus van juni een papierloze maand maken en een maand lang niet printen. De regenwouden zullen ons dankbaar zijn!

Sign up opens: 20 May 2019

Sign up closes: 07 Jun 2019

Goal / impact

Wist je dat we als PMB 1.350.000 vellen papier per jaar printen. Gemiddeld zo’n 2.670 printjes per persoon. Dat is wel heel veel, zeker omdat ieder van ons een iPad heeft. Wil jij ook bewuster omgaan met je papierverbruik? Schrijf je dan in op deze challenge en print en maand lang niks. Bij 100 inschrijvingen besparen we zo al 22.250 printjes.

Als 100 mensen zich inschrijven, maken we van juni onze papierloze maand!

Other comments

In 2019 staat het thema duurzaamheid hoog op de agenda bij de Gemeente Amsterdam in het algemeen, en bij het Projectmanagementbureau in het bijzonder. Op de PMBVAKDAG2019 is veel aandacht voor duurzaamheid vanuit het perspectief van ons vak; maar we kunnen als PMB'ers zelf natuurlijk ook nog een hoop doen om klimaatverandering tegen te gaan, zowel privé als in de bedrijfsvoering. Om te polsen voor welke veranderingen in bedrijfsvoering jullie als PMB’er warm lopen, heeft de werkgroep Duurzame bedrijfsvoering een aantal challenges bedacht waar je je op kunt inschrijven. De persoonlijke challenges zijn een initiatief van Helma van den Ancker en Leonie Blom.